Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk Aukema is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u, donderdag tot 19.00 uur
Telefoonnummer:
0343-513046
Telefoonnummer: 0343-513046
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u, donderdag tot 19.00 uur

Praktijkinformatie

Spreekuur huisarts

Huisartsenpraktijk Aukema werkt op afspraak, met uitzondering van de inloopspreekuren op maandag en vrijdag van 07.30 – 07.45 uur. Het inloopspreekuur is voor korte enkelvoudige vragen. Een standaardafspraak duurt tien minuten. Daarin kan een klacht van één persoon worden behandeld. Wilt u een langer gesprek, heeft u meerdere klachten of vragen voor meer personen van uw familie? Licht de assistente hierover dan in bij het maken van de afspraak om er rekening mee te kunnen houden in de agenda.

Bij het maken van een afspraak kan de doktersassistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Huisbezoek

De huisarts bezoekt aan huis als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.  De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een visite afgelegd wordt. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het gewenst om naar de praktijk te komen.

Assistente

De doktersassistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de visites en wanneer u teruggebeld wordt. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.

Praktijkondersteuning

Chronische ziekten zoals Diabetes Mellitus en COPD hebben veel begeleiding nodig, waar een praktijkondersteuner tijd en kennis voor heeft. Daarom werkt er een praktijkondersteuner bij ons in de praktijk. Zij verricht in overleg met de huisarts een aantal taken in de praktijk waarvoor zij speciaal is opgeleid. Bijstelling of verandering van de behandeling vindt altijd plaats na overleg met de huisarts.

In deze praktijk is Carola Marinissen als praktijkondersteuner-somatiek (POH-S) werkzaam. 

Patienten onder controle/behandeling bij de praktijkondersteuner kunnen zijn:

  • Mensen met Diabetes Mellitus
  • Mensen met hart- en vaatziekten
  • Mensen met astma/COPD
  • Ouderen met meerdere problemen.
  • Mensen die willen stoppen met roken

 

Daarnaast is in de praktijk werkzaam een PraktijkOndersteuner Huisarts op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). In overleg met de huisarts kunt u naar dit spreekuur verwezen worden.

Afspraken maken, afzeggen of verzetten graag via de assistente via telefoonnummer 0343-513046.

NB voor deze afspraken wordt een half uur uitgetrokken: indien nodig graag bijtijds afzeggen!

Praktijkverpleegkundige

In de praktijk is Anne Philippi werkzaam als Praktijkverpleegkundige. Bij haar kunt u terecht voor:
* meten van de bloeddruk
* aanstippen van wratten
* wondverzorging
* oren uitspuiten
* hechtingen verwijderen

 

 

Contact

Spoednummer 0343-532417
 

Huisartsenpraktijk Aukema

Arnhemsebovenweg 285E
3971 MH Driebergen
Telefoon:
0343-513046
Receptenlijn:
0343-538740
Fax:
0343-510032
praktijkaukema@huisartsendriebergen.nl
Routebeschrijving >

handig

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen